divendres, 25 de febrer del 2011

Pop-rock indie a la Razz

Love of Lesbian actua tres nits seguides a la sala Razzmatazz


El grup espanyol, Love of Lesbian finalitza la seva gira aquest mes de febrer a la sala de Razzmatazz. Ahir van fer el seu primer concert aconseguint un cop més, omplir la gran sala de Razz. Tant avui com demà a la nit (24 i 25 de febrer a les 20h), el grup actuarà de nou oferint el seu estil de música pop-rock indie. El cost de l’entrada és de 20 euros.

Actiu des de l’any 1997, Love of Lesbian és un grup de música format per cinc membres i radicat a Barcelona. Després de gravar tres discos amb anglès, van decidir cantar amb castellà, llengua amb la que han presentat els seus últims discos. Santi Balmes, líder del grup, va considerar els inicis amb anglès com un ‘error’ i va explicar el canvi com una manera d’autoafirmació. La publicació del primer disc amb castellà l’any 2005, Maniobras de escapismo, va ser una publicació que va permetre al grup començar a consolidar-se com a una de les principals bandes indies amb castellà.

A part dels set discos que ha publicat el grup, Love of Lesbian va ser seleccionat per la Televisió Autonòmica Catalana, amb el recolzament de El Terrat, per fer la banda sonora del programa de tertúlia Divendres, conduit per Xavier Coral i Espartac Peran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada