dilluns, 2 de maig del 2011

‘Un home amb ulleres de pasta’

Últims dies de l’obra de teatre de l’autor Jordi Casanovas

L’obra de teatre Un home amb ulleres de pasta s’interpreta a la Sala Flyhard de Barcelona fins el dia 9 de maig (dv. i ds. 22.30h dg. i dl. 21h). El cost de l’entrada és oscil·la entre els 5 i els 10 euros. Els actors són  Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers, i Sergio Matamala.

Jordi Casanovas explica la història de l'Aina. És una noia de trenta anys i somia ser escriptora, però no s'atreveix. Acaba de ser abandonada per la seva parella. La Laia i l'Òscar la volen animar perquè aprofiti l'oportunitat i faci realitat somnis que havia aparcat: Escriure. Portaran a sopar a casa l'Aina al Marcos. El poeta capaç d'enamorar amb uns versos. En Marcos, però, no es satisfà amb un sopar ple de converses banals, exigeix aliment espiritual.

Un home amb ulleres de pasta és una obra divertida, de ritme trepidant i ben interpretada. Jordi Casanovas aconsegueix atrapar l’espectador des del primer moment. Es tracta d’una comèdia que barreja la intriga amb el terror per parlar-nos de com les persones ambicioses i sense talent assoleixen l’èxit, mentre que d’altres més valuoses resten en l’anonimat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada