dilluns, 21 de març del 2011

Carey Mulligan a ‘Nunca me abandones’

El director Mark Romanek aposta per 'Nunca me abandones'


Nunca me abandones és la pel·lícula del director Mark Romanek interpretada per Carey Mulligan, Andrew Garfield, Keira Knightley, Charlotte Rampling i Sally Hawkins.

El guió, dirigit per Alex Garland, explica la història de Kathy, Tommy i Ruth. Aquests passen la seva infància a Hailsham, un internat anglès aparentment idílic on descobreixen un tenebrós i inquietant secret sobre el seu futur. Quan deixen enrere el refugi que els brinda l'escola i s'apropen al devastador destí que els espera en la seva edat adulta, també han de fer front als profunds sentiments d'amor, gelosia i traició que amenacen en separar-los.

Reputat director de videoclips, Mark Romanek torna al cinema amb un tendre relat de ciència-ficció que mira al passat. La pel·lícula analitza l’ètica i la moral humana des d’un punt de vista existencialista, mitjançant la història de tres personatges amb una única missió vital. És aquesta una producció emocionant que parteix d’una premissa força interessant, però que acaba diluïda entre personatges poc perfilats, un petit excés de sensibleria i falta d’atreviment narratiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada