dimecres, 9 de març del 2011

La televisió en art

L’exposició al MAGBA vol reflexionar sobre l’art i la televisió

L’Arts Santa Mònica ha fet una exposició sobre l’ús de la televisió com a mitjà divulgatiu al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MAGBA). La mostra es va exposar per primer cop el 5 de novembre de l’any passat i durarà fins el dia 25 d’abril (6 euros l’entrada).

L’exposició ensenya el treball que diversos artistes han fet a partir de la transformació i manipulació a voluntat pròpia dels llenguatges propis del món televisiu.

Amb la col·laboració de Dora García, Johan Grimonprez i Félix Pérez-Hita, la comissària de la mostra Chus Martínez ha seleccionat 145 programes elaborats per creadors i professionals de la televisió des dels anys 60 fins a l’actualitat.

A més, per una altra banda també s’ha fet un muntatge que recrea el concepte del decorat característic dels platós televisius.

Finalment, el cineasta Albert Serra, també a fet la seva aportació presentant una mini sèrie inèdita rodada a les sales del mateix museu, que explora la perspectiva de la relació, sempre confusa i conflictiva, entre art i televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada