dilluns, 14 de març del 2011

La perfecció del cigne negre

Natalie Portman és la protagonista de ‘Cisne negro’, de Darren Aronofsky

Amb l’Oscar a la millor actriu protagonista per la seva interpretació, Natalie Portman és la primera ballarina de Cisne Negro, una pel·lícula de Darren Aronofsky.

‘Cisne Negro’ narra la història de Nina (Natalie Portman), una ballarina d'una companyia de ballet de la ciutat de Nova York la vida de la qual, com la de tots els de la seva professió, està completament absorbida per la dansa. Nina viu amb la seva mare, Erica (Barbara Hershey), una ballarina ja retirada que dóna un entusiàstic suport a l'ambició professional de la seva filla.
Quan el director artístic Thomas Leroy (Vincent Cassel) decideix substituir a la prima ballerina Beth Macintyre (Winona Ryder) a la nova producció de la temporada, ‘El llac dels Cignes’, Nina és la seva primera elecció. Però Nina té competència: una nova ballarina, Lily (Mila Kunis), que també ha impressionat gratament a Leroy. ‘El llac dels Cignes’ requereix una ballarina que pugui interpretar tant al Cigne Blanc, amb la seva innocència i elegància, com al Cigne Negre, que representa l'astúcia i la sensualitat. Nina s'adeqüa perfectament al paper del Cigne Blanc, però Lily és l'absoluta personificació del Cigne Negre. Mentre la rivalitat entre les dues joves ballarines es va transformant en quelcom més que una encrespada relació, Nina comença a connectar amb el seu costat més fosc, amb una temeritat que amenaça destruir-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada